Back

Банк Кредит Дніпро видав перший кредит єОселя на квартиру від «Інтергал-Буд»

Програма пільгового іпотечного кредитування активно розвивається та розширює перелік банків-партнерів. У березні до цього списку доєднався Банк Кредит Дніпро. А вже через два місяці фінустанова видала перший кредит на купівлю квартири в ЖК «Причал 8» від «Інтергал-Буд». Позику було надано на придбання двокімнатного помешкання з готовим ремонтом від забудовника.

«Ми вітаємо активний розвиток програми та долучення нових партнерів. Чим більше банків беруть участь в реалізації єОселя, тим більше українців зможуть скористатися можливістю та придбати власне житло на пільгових умовах», — зауважила комерційна директорка компанії «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська.

Наразі в програмі крім Банку Кредит Дніпро беруть участь ще сім банків: Ощадбанк, Приватбанк, Глобус банк, Укргазбанк, Укрексімбанк, Sky Bank та Sense Bank. Кожен з них видає позики на пропозицію готового житла від «Інтергал-Буд». А Укргазбанк та Sky Bank також дають можливість придбати квартири у будинках, що зводяться.

«Саме первинний ринок є найбільш перспективним для подальшого розгортання програми єОселя. По-перше, кількість квартир в процесі будівництва значно більша, ніж готових. А, по-друге, первинка має більш привабливу вартість. Різниця між завершеним об'єктом та об'єктом в процесі зведення сягає щонайменше 10%. І чим менша ступінь готовності будинку, тим нижчою є ціна для позичальника», — додала Анна Лаєвська.

«Ми раді співпраці з “Інтергал-Буд”, як з надійним партнером в рамках програми єОселя, так і в рамках власних програм кредитування. Маємо амбітні плани щодо колоборації з великими забудовниками», — наголосила Катерина Мелеш, директор з роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро.

Придбати квартиру в будинку, що зводиться, наразі можна в житлових комплексах «Нивки-Парк», «Озерний гай Гатне», «Голосіївський» та «Причал 8».

Other publications