Back

Ощадбанк акредитував будинок №2 ЖК «Причал 8» до участі в єОселя

Банк-партнер державної програми єОселя, Ощадбанк, розширив перелік об'єктів на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд», які доступні до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки. Тепер учасники єОселя зможуть придбати квартиру в будинку №2 житлового комплексу «Причал 8» на умовах державної пільгової іпотечної програми, під 3% або 7% річних. 

«Державний Ощадбанк є лідером за обсягами видачі пільгових позик на житло. На нього припадає майже половина від усіх кредитів в рамках єОселя. Саме тому ми дуже радіємо початку співпраці нашої компанії та Ощадбанк в секторі первинного ринку. Це перша акредитація від банку на наш об'єкт незавершеного будівництва. І, сподіваюсь, скоро перелік будинків в процесі зведення, долучених до вибору позичальниками, зросте», — зауважила комерційна директорка «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська. 

Нагадаємо, що житловий комплекс «Причал 8» розташований на столичних Позняках, біля мальовничого озера Корольок. Зусиллями компанії поруч ЖК облаштовано пляжну зону з альтанками та шезлонгами для комфортного відпочинку. Перший будинок проєкту вже збудовано та заселено. Завершення будівництва другого — заплановано на четвертий квартал цього року. 

Other publications