Назад

IBUILD 2023: «Інтергал-Буд» отримала дві нагороди

11 грудня відбулась урочиста церемонія IBUILD 2023, на якій визначили кращі будівельні та девелоперські компанії. Цьогоріч «Інтергал-Буд» отримала дві нагороди: «Девелопер 2023» та «Житловий комплекс 2023». 

IBUILD – головна будівельна премія України, яка щорічно визначає кращих представників галузі та кращі девелоперські проєкти. У 2023 році експерти вчергове відзначили роботу компанії «Інтергал-Буд», а також нагородили проєкт бізнес-класу CITY HUB, назвавши його житловим комплексом року. 

«2023 рік — це рік випробувань, нарощування сил та вкотре демонстрація незламності. Впродовж майже двох років Україна демонструє ознаки стійкості в умовах війни і попри продовження бойових дій вже зроблено перші кроки для відновлення країни. Щодня всі ми стикаємось з ризиками та невідомістю і одночасно з цим проєктуємо, будуємо та відновлюємо», — зазначив Лев Парцхаладзе, Президент КБУ. 

Компанію «Інтергал-Буд» не вперше визнають однією з кращих на ринку. Минулоріч вона отримала звання «Девелопер 2022». 

«Роботу будівельної галузі важко переоцінити. В умовах війни девелопери підтримують економіку країни, формують фундамент для подальшої відбудови. Будемо відверті, це непросто. Та для системних і відповідальних гравців ринку жодні несприятливі умови не стануть на заваді. Нам дуже приємно, що роботу компанії вкотре відзначили колеги та експерти. Це знак, що ми рухаємось у вірному напрямку», — прокоментувала подію Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд».  

Інші публікації