Назад

«Інтергал-Буд» доєднується до програми «єОселя»

Компанія «Інтергал-Буд» вітає державну ініціативу, яка покликана зробити купівлю житлової нерухомості в іпотеку більш доступною для українців, та доєднується до програми. Відтепер обрати квартиру для купівлі в рамках «єОселя» можна серед пропозицій в житлових комплексах від «Інтергал-Буд»: «Нивки-Парк», «Причал 8», «Сирецькі сади», «Академ Квартал» та «Озерний гай Гатне»

Реалізація «єОселя» відбувається наступним чином: особа, яка підпадає під критерії програми (наразі — військові, медики, вчителі та науковці), подає відповідну заявку через держпортал «ДІЯ» та заявку до одного з банків-учасників програми; після її погодження обирає квартиру, яку хочу придбати; далі з інформацією про обрану квартиру особа звертається до банку, аби отримати гарантійний лист; після чого відбувається оформлення необхідного пакету документів та остаточне погодження угоди.

Нагадаємо, що «єОселя» – це державна програма доступного кредитування, яка забезпечує пільгові умови іпотечного кредитування на житло для окремих категорій громадян. В рамках програми українці можуть придбати нерухомість під 3% річних. Різницю між реальною відсотковою ставкою та пільговою покриває держава.

Аби спростити реалізацію права на власне житло для українців, компанія «Інтергал-Буд» зафіксувала курс купівлі нерухомості на рівні 34 грн за долар США. За пільговим курсом можна придбати житлові або комерційні квадратні метри на умовах повної оплати або розтермінування строком на 3 місяці з першим внеском від 50%. Курс також діє при купівлі квартир в іпотеку. 

Деталі пропозиції ви можете дізнатись у відділах продажів проєктів та Центральному відділі продажів компанії, який розташований у бізнес-центрі М8 за адресою місто Київ, вул. Князів Острозьких, 8б (Московська, 8б). Співробітники компанії нададуть вичерпну консультацію та допоможуть обрати квартиру, яка відповідає вимогам участі в програмі «єОселя».  

Інші публікації