Назад

«Інтергал-Буд» в переліку кращих роботодавців України

Наприкінці грудня видання «Фокус» оприлюднило рейтинг найкращих роботодавців України 2023, визначивши компанію «Інтергал-Буд» одним з лідерів в категорії «Нерухомість і будівництво».

Автори рейтингу зазначили, що у 2022 році одразу після збройного вторгнення РФ в Україну більшість будівельних компаній поставили на паузу реалізацію своїх проєктів. Те ж сталося із будівництвами, пов’язаними із інфраструктурою. Проте вже з другої половини 2022 року багато компаній в країні повернулися до робіт із будівництва житлової, нежитлової та інфраструктурної нерухомості. У 2023 році активність на будівництвах пожвавилась.

За даними Держстату, обсяг виконаних будівельних робіт в Україні в січні-вересні 2023 року збільшився на 42,9% порівняно з аналогічним періодом 2022 року — до 96 млрд грн. Будівельні компанії продовжують будувати, вкладати кошти у розробку нових проєктів, що мають намір розпочати у 2024 році. 

«Будівельний сектор зіштовхнувся з декількома викликами, спричиненими великою війною. Один з найсуттєвіших — брак робочих рук у галузі. Працівники цього сектору не підпадають під бронювання на період мобілізації, тож значна частина фахівців залучена в процес оборони країни. Людей на будмайданчиках не вистачає. В таких умовах девелоперам доводиться конкурувати за робітників. Адже попри все будівництво має тривати. І ми пишаємось, що кадрова політика компанії у цей надскладний період відзначена експертами. Це свідчить, що ми рухаємось у вірному напрямку, — прокоментувала подію Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд».  

Інші публікації