Назад

Компанія «Інтергал-Буд» надала гуманітарну допомогу для Обухівської РВА

Нещодавно до «Інтергал-Буд» звернулись представники Обухівської районної військової адміністрації із запитом на надання допомоги у вигляді лікарських засобів та медичних виробів на потреби КНП «Васильківська БЛІП» ВМР, КНП БМР «Богуславська ЦЛ», КНП КМР «Кагарлицька багатопрофільна лікарня», КНП БМР «Богуславський ЦПМСД», а також військових частин А7107, А4117 та А7301. Компанія з задоволенням відгукнулися на прохання та на початку червня закупила і передала понад 15 тисяч препаратів. 

Сприяння у придбанні лікарських засобів здійснили аптека «Біокон» та Олександр Яворський, президент групи компаній «Біокон». 

«У цей непростий для усієї країни час важлива підтримка місцевих громад та військових з боку бізнесу, саме тому ми відгукнулись на запит про допомогу. Ліки, які було придбано компанією, будуть використані на потреби жителів Київщини та військовослужбовців ЗСУ», — зазначив Роман Льошенко, заступник генерального директора компанії «Інтергал-Буд», який був присутній на передачі гуманітарної допомоги. 


Інші публікації