Назад

Ощадбанк акредитував будинок №10 ЖК «Озерний гай Гатне» до участі в єОселя

Банк-партнер державної програми єОселя, Ощадбанк, розширив перелік об'єктів на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд», які доступні до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки. Тепер учасники єОселя зможуть придбати квартиру в будинку №10 житлового комплексу «Озерний гай Гатне» на умовах державної пільгової іпотечної програми, під 3% або 7% річних. 

Це вже друга акредитація об'єкта незавершеного будівництва від Ощадбанк. У червні акредитацію отримав будинок №2 ЖК «Причал 8». Це стало початком співпраці «Інтергал-Буд» та Ощадбанк на первинці. Надалі перелік будинків в процесі зведення, долучених до вибору позичальниками, лише зростатиме.  

Особливість будинку №10 – оновлені фасадні рішення та перша берегова лінія біля озера. Покупцям доступні квартири різної площі та планувань. А на першому поверсі інвесторам пропонують помешкання з власними терасами, які переходитимуть в зелені палісадники.

Нагадаємо, що заміський екокомплекс «Озерний гай Гатне» будується у найближчому передмісті столиці. До станції метро «Теремки» лічені хвилини на авто. Комплекс має розвинену інфраструктуру, яка включає кав'ярні, магазини, сервісні заклади та власний дитячий навчальний заклад на території. 

Інші публікації