Назад

Перша угода в рамках «єОселя» на об'єкт незавершеного будівництва від «Інтергал-Буд»

Маємо чудові новини, підписана перша угода на купівлю квартири у пільгову іпотеку «єОселя» в будинку, що знаходиться на етапі будівництва. Це придбання помешкання у житловому комплексі «Нивки-Парк» від «Інтергал-Буд».

Позичальниця придбала однокімнатну квартиру в будинку №9, завершення якого заплановане на 2 квартал 2024 року. Кредит на купівлю житла надав «СКАЙ БАНК». 

Юлія, яка купила квартиру, працює в фінансовій сфері. Про придбання житла думала вже давно. Ще до початку повномасштабного вторгнення вона придивлялась до пропозицій в ЖК «Нивки-Парк». «На Нивки дивилась давно, ще до війни, і саме це планування, яке купила, дуже сподобалось. Назбирала кошти на перший внесок і вклалася. Зі словами, якщо це моя квартира, то вона мене дочекається. Так і вийшло», — повідомила щаслива власниця помешкання. 

Нагадаємо, що наприкінці листопада банк-партнер державної програми «єОселя», «СКАЙ БАНК», акредитував об'єкти на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд» до участі в пільговій іпотеці. Перелік будинків, в яких позичальники можуть обрати собі квартиру, поповнився об'єктами, що зводяться. Це 9 будинок ЖК «Нивки-Парк», 2 будинок ЖК «Причал 8», будинки 1 та 2 ЖК «Голосіївський». 

Інші публікації