Назад

Школа в ЖК «Сирецькі Сади» розпочне роботу вже цього року

Перелік освітніх закладів в проєктах компанії «Інтергал-Буд» поповнився об'єктом на території житлового комплексу «Сирецькі Сади» у Києві. Будівництво приміщення завершено та підписано угоду з оператором освітніх послуг. Це загальноосвітня приватна школа «Гравітація», що вже почала здійснювати набір учнів на навчальний рік 2024-2025. 

При будівництві освітніх об'єктів «Інтергал-Буд» враховує усі сучасні тенденції та вимоги до дитячих навчальних закладів. Саме тому приміщення школи вже облаштовано просторими світлими класами, актовою та хореографічною залою, зонами ігор та відпочинку. А також бомбосховищем, аби учні та працівники школи відчували себе в безпеці. 

Школа «Гравітація» має ліцензію МОН на надання повної загальної середньої освіти та приймає дітей з 0 по 12 класи. На учнів очікує англійська щодня або 6 годин на тиждень за системою Cambridge English for Schools. Викладання окремих предметів англійською. Курси Cambridge International School: Science, Math, Global Perspectives. Авторські навчальні дисципліни: Data Science, Business & Leadership, Architecture, Psychology. Поглиблене вивчення математики, IT та природничих наук. Творчий блок: живопис, музика та театр.

Інші публікації