Назад

«СКАЙ БАНК» акредитував 2 будинки ЖК «Озерний гай Гатне» до участі в єОселя

Банк-партнер державної програми єОселя, АТ «СКАЙ БАНК», розширив перелік об'єктів на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд», які доступні до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки. Тепер учасники єОселя зможуть придбати квартиру в будинках №10 та №11 житлового комплексу «Озерний гай Гатне» на умовах державної пільгової іпотечної програми, під 3% або 7% річних. 

«Це не вперше, коли об'єкти на первинці, які будує «Інтергал-Буд», отримують акредитацію в АТ «СКАЙ БАНК». Протягом останніх кількох місяців наш банк акредитував одразу декілька будинків на етапі зведення: 9 будинок ЖК «Нивки-Парк», 2 будинок ЖК «Причал 8», 1 та 2 будинок ЖК «Голосіївський»», — зазначив Володимир Чорненький, директор з роздрібного бізнесу АТ «СКАЙ БАНК». 

«Акредитація первинки значно розширює вибір для учасників програми єОселя, адже готового житла у пропозиції з кожним днем все менше. До того ж це можливість суттєво зекономити на купівлі нерухомості, оскільки вартість квадратного метра до введення об'єкта в експлуатацію є нижчою», — прокоментувала подію комерційна директорка «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська.  

Завершення будівництва будинків №10 та №11 в ЖК «Озерний гай Гатне» заплановано на четвертий квартал цього року. 

За додатковою інформацією щодо наявності квартир на продаж та умов участі у держпрограмі єОселя ви можете звернутись до відділу продажів ЖК «Озерний гай Гатне» за телефоном: +38 (044) 392 30 59.

Інші публікації