Назад

Старт продажів квартир з персональним укриттям в ЖК «Озерний гай Гатне»

Компанія «Інтергал-Буд» оголошує про початок продажів квартир з унікальним плануванням в будинках №12 та №13 житлового комплексу «Озерний гай Гатне». Помешкання матимуть декілька рівнів, один з яких – просторе підвальне приміщення, що може використовуватись як захисне на час повітряних тривог. Вхід до персонального укриття матиме лише власник квартири. Потрапити у приміщення можна як з помешкання, так і з цокольного поверху будівлі. Всього у двох будинках передбачено лише шість таких квартир.

Будинки №12 та №13 спроєктовані за клубним типом, мають невелику кількість квартир, по 20 на кожен, та будуються безпосередньо на першій лінії біля озера. На першому поверсі покупцям пропонують квартири з відкритими терасами, які переходитимуть в зелені палісадники. Тож мешканці зможуть насолоджуватись не лише покращеними планувальними рішеннями, а й унікальними видовими характеристиками.

«Головна особливість цієї пропозиції – просторі підвальні приміщення площею від 20 до 40 квадратних метрів. Що дозволить власнику комфортно облаштувати простір навіть для великої родини. Це індивідуальні приміщення, тож окрім безпеки мешканці отримають відчуття приватності», – зауважив керівник відділу продажів «Озерний гай Гатне» Станіслав Якін. 

Наразі будинки №12 та №13 знаходяться на стадії будівництва. Завершення робіт заплановано на кінець 2024 року.  

За детальною інформацією щодо квартир з персональним укриттям ви можете звернутись до відділу продажів ЖК «Озерний гай Гатне» за телефоном: +38 (044) 392 30 59.

*під терміном «персональне укриття» слід розуміти підвальне приміщення, що не є захисною спорудою цивільного захисту.

Інші публікації