Назад

«Укргазбанк» акредитував два об'єкти на первинці від «Інтергал-Буд» до участі в єОселя

Державний «Укргазбанк» акредитував об'єкти на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд» до участі у пільговій іпотеці. 

Перелік будинків, в яких учасники програми можуть обрати собі квартиру, поповнився двома об'єктами, що зводяться. Це 9 будинок ЖК «Нивки-Парк» та 2 будинок ЖК «Причал 8».

«Станом на початок 2024 року, майже сім тисяч українських родин реалізували мрію про купівлю власної домівки завдяки програмі єОселя. Однак частка угод на первинці складає менше ніж 2%. В першу чергу тому, що перелік об'єктів незавершеного будівництва, допущених до вибору позичальниками, є дуже малим. Наданню акредитації від банку передує детальна перевірка. Тож це, певною мірою, є підтвердженням надійності девелопера та його спроможності завершити розпочате будівництво. 

Ми активно працюємо і над збільшенням кількості банків, готових кредитувати купівлю квартир на первинці, і над збільшенням кількості акредитованих об'єктів. Це складний та тривалий процес. Однак це матиме суттєвий позитивний ефект для програми та дозволить українцям обирати з більш ширшого переліку варіантів житла, доступного в рамках єОселя», — прокоментувала подію комерційна директорка компанії «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська.  

Інші публікації