Назад

Завершено будівництво секції 1 та 2 в ЖК «Паркові Озера»

Маємо чудові новини для інвесторів компанії «Інтергал-Буд»: будівництво першої та другої секції житлового комплексу «Паркові Озера» повністю завершено, на підтвердження чого компанія отримала відповідний сертифікат від ДІАМ.

Вітаємо майбутніх мешканців з наближенням заселення у нові, затишні оселі. 

Також нагадуємо, що сертифікат про завершення будівництва є підставою до участі об'єкта в держпрограмах «єОселя» та «єВідновлення». 

Нові «Паркові Озера» — унікальний житловий комплекс, що має безліч переваг, які роблять його ідеальним місцем для вашого майбутнього життя. 

- Зручне розташування: комплекс розташований в спокійному місці поруч із парком та озером, що надає можливість насолоджуватися природою в будь-який час.

- Розвинута інфраструктура: у комплексі є все необхідне для комфортного життя - дитячі майданчики, спортивні майданчики, місця для відпочинку та багато іншого.

- Сучасне планування: квартири в «Паркові Озера» розроблені з урахуванням сучасних стандартів комфорту та функціональності, що забезпечить вашій родині максимальний комфорт.

- Безпека: комплекс закритого типу, з цілодобовою охороною та паркінгом у стилобаті з ліфтовим доступом з квартири. 

Щодо наявності готових квартир на продаж та іншу додаткову інформацію ви можете дізнатися, звернувшись до відділу продажів за телефоном: +38 (044) 344 80 31.

Інші публікації