Назад

Banker Awards 2024: «Інтергал-Буд» – трендсетер ринку нерухомості

У жовтневому номері видання Banker редакція медіа презентувала авторську премію Banker Awards 2024, де визначила кращі українські банки, страхові компанії та інші бізнеси, які зробили значний внесок у розвиток фінансового ринку. Серед девелоперів відзнаку отримала компанія «Інтергал-Буд», яка була визнана трендсетером ринку нерухомості. 

«Ми довго спостерігали за розвитком українського банківського сектору, страхових компаній та суміжних бізнесів, оцінюючи їхню роботу, досягнення та виклики. Премія, яку ми започаткували цього року, – це визнання тих, хто не просто вистояв у складні часи, але і продовжує демонструвати іноваційний підхід, стабільний розвиток і прагнення досягати нових вершин», — зазначила у вступному слові Редакція Banker. 

У номері зазначається, що більшість системних девелоперів тримають курс на підтримку активної динаміки будівництва. Темпи, з якими забудовники будують свої об'єкти, та обсяги введених в експлуатацію квадратних метрів стали ключовими показниками надійності та стійкості. Так, за час повномасштабного вторгнення обсяг введеної в експлуатацію нерухомості компанії «Інтергал-Буд» сягнув майже 450 тис. кв.м. Це одні з найкращих показників на ринку.

«Ключовий фактор успіху – власні фінансові резерви компанії, які дають змогу не опиратись на плече показників поточних продажів. Завдяки цьому "Інтергал-Буд" може ефективно працювати навіть в умовах кризи та несприятливої кон'юнктури ринку», — зауважила у своєму коментарі виданню Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд».  

Вона додала, що ефективність «Інтергал-Буд» безпосередньо ґрунтується на фінансовій стійкості компанії та команді висококласних фахівців. Це і топменеджмент, і профільні експерти: керівники проєктів, архітектори, інженери, дизайнери, аналітики. Результативність команди підтверджена на прикладі реалізації успішних будівельних об'єктів в Україні та за її межами. «Інтергал-Буд» долучена материнською компанією Intergal Group до розвитку девелоперських проєктів в Угорщині та Німеччині. Наш досвід та експертиза верифіковані в умовах роботи в країнах ЄС. 

Інші публікації