Назад

Перший кредит «єОселя» на первинну нерухомість від «Укргазбанк»

Маємо чудові новини, підписана перша угода з державним «Укргазбанк» на купівлю квартири у пільгову іпотеку «єОселя» в будинку, що знаходиться на етапі будівництва. Це придбання помешкання у житловому комплексі «Нивки-Парк» від «Інтергал-Буд». 

В рамках угоди було придбано двокімнатну квартиру площею 67 кв.м в будинку №9. Помешкання передбачає ремонт, виконаний забудовником, тож власники зможуть заселитись у нову оселю одразу після отримання ключів. Завершення будівництва будинку №9 заплановане на 2 квартал 2024 року.

Нагадаємо, що напередодні «Укргазбанк» акредитував два об'єкти на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд» до участі у пільговій іпотеці. Це будинок №9 ЖК «Нивки-Парк» та будинок №2 ЖК «Причал 8». Тепер квартири у цих будинках доступні до вибору позичальниками в рамках програми пільгової іпотеки. 

«Ми бачимо, що інтерес українців до доступних кредитів на житло невпинно зростає. Водночас пропозиція готових об'єктів, серед яких учасники «єОселя» можуть обрати собі помешкання, скорочується. Саме тому важливо, аби програма розширила доступ до об'єктів на первинці. Це дозволить наситити попит на нове житло та стане інструментом підтримки для всієї будівельної галузі», — прокоментувала подію комерційна директорка компанії «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська.   

Інші публікації