Назад

У програмі «єОселя» акредитовано два будинки ЖК «Нивки-Парк» на етапі будівництва

Компанія «Інтергал-Буд» розширює перелік об'єктів, де учасники державної програми «єОселя» можуть обрати собі квартиру для купівлі в іпотеку. Відтепер в «єОселя» акредитовані ще три будинки житлового комплексу «Нивки-Парк»: 12, 11 та 10. 12 будинок отримав сертифікат про введення в експлуатацію у листопаді цього року. А 10 та 11 знаходяться на етапі будівництва. 

«Зазвичай, участь в програмі беруть об'єкти, що вже мають сертифікат готовності. Тому акредитація 10 та 11 будинку ЖК «Нивки-Парк» свідчить про високу довіру до проєкту і до нас як компанії. Це чи не вперше, коли до участі допущені ще незавершені об'єкти. Дана акредитація стала можливою лише після тривалої перевірки надійності забудовника та його спроможності закінчити будівельні роботи», — прокоментувала подію Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд». 

Наразі лише чотири об'єкти первинної нерухомості мають право на участь в програмі. І два з них — це будинки комплексу «Нивки-Парк». Окрім цього проєкту в столичному регіоні учасники програми можуть обрати собі житло з-поміж пропозицій в житлових комплексах «Причал 8», «Сирецькі сади», «Академ Квартал», «Озерний гай Гатне» та «Теремки», який також нещодавно отримав акредитацію. 

Нагадаємо, що в жовтні компанія «Інтергал-Буд» долучилась до державної програми пільгового іпотечного кредитування «єОселя». А вже у листопаді була підписана перша угода на купівлю квартири в житловому комплексі «Озерний гай Гатне». 

Програма діє з 1 жовтня 2022 року у тестовому режимі. Отримати пільговий кредит на житло за ставкою 3% річних можуть військовослужбовці, представники правоохоронних органів, медики, вчителі та науковці. Станом на початок грудня вже видано 111 іпотечних кредитів на суму майже 150 млн грн. І ще майже 7 тисяч заявок на участь отримали попередні позитивні рішення від банків.  

Інші публікації